vitallusPLUS® penisgrootte calculator

Voor het bestellen van de vitallusPLUS® moet u uw penis-afmetingen doorgeven

Uw vitallusPLUS® Vacuumextender wordt individueel geproduceerd voor uw penis.

Omdat de cilinder en de compressiehoes perfect zouden passen,  hebben we uw huidige penisgrootte (lengte en omtrek) nodig.

Lees deze instructies zorgvuldig door om een snelle levering mogelijk te maken.


Voorwaarden: 

1. Een meetlint

Massband PenisU moet uw penis meten met een meetlint met centimeter-schaal.

Als u niet beschikt over een meetlint, kunt u HIER een meetlint downloaden. Print deze gemakkelijk af. U kunt dan het papieren meetlint met een schaar afknippen.

Besteed aandacht bij het gebruik van de schaal op scherpe papierranden!

2. Een erectie

Om de afmetingen van de cilinder en de latex compressiehoes te bepalen, hebben we de penisafmetingen van uw volledige erectie nodig. Wanneer u op het moment van de bestelling geen erectie kunt krijgen, kunt u ons uw maten ook na 1-3 dagen na uw bestelling per e-mail nasturen.


Zo meet u op de juiste manier:

Uw penislengte: 

Meet de lengte van uw penis in volledig opgerichte toestand. Plaats het meetlint (hier downloaden en afdrukken) boven de schacht van de penis in erectie en meet vanaf de buik tot aan de punt van de eikel.

Uw penisomtrek: 

Ook de penisomtrek wordt gemeten met volledig opgerichte penis. Leg het meetlint op het centrum van uw penis rond uw penisschacht. Lees de penisomtrek af.


Peniscalculator:

Voer uw penisomvang en het bereik in deze calculator in. Klik vervolgens op “Gegevens opslaan voor bestelling”. Uw metingen worden automatisch gespeichet.

Lengte
(cm):
Omtrek
(cm):
X

De metingen van uw vitallusPLUS® hieronder vindt u voor uw informatie:

X

Buitenste cilinder *

X

Compressie mouw *


Let op:

Als er bij uw omvang een sterk verschil bestaat tussen de peniswortel, het midden van de penis en de eikel, vragen we u om ons dit te melden bij de bestelling onder “commentaar”. We zullen dan een aanbeveling voor de maten berekenen en u deze dan bezorgen.

Zo meet u bij impotentie:​

Plaats over de rand van een conventionele vergrotingscilinder een bijpassende opslagring **. Pomp de penis tot de grootte van een natuurlijke erectie. Trek de opslagring van de penisschacht en verwijder de cilinder van de penis. Ga bij het meten door zoals hierboven beschreven.

* Voor uw informatie:​

De flexibele buitenste cilinder is in zijn lengte zo berekend dat het in de samengetrokken toestand langer is dan de penis.

Bovendien wordt de lengte van de bovenste eindkap aan het einde van de slang bevestigd. De binnenomtrek van de cilinder is altijd groter dan de omtrek van de penis.

De pershoes is in lengte en omtrek gelijk aan de afmetingen van de opgerichte penis (de tolerantie bedraagt +/- 10%). Daardoor wordt het weefsel samengehouden als een korset, wordt de huid beschermd tegen overdrukverwondingen of vasculaire verwondingen en vochtophoping in het weefsel kan grotendeels worden voorkomen.

Voor de meeste klanten, zorgt de aanbevolen grootte van vitallusPLUS® cilinder en de compressiehoes voor een optimale pasvorm. Toch kan het voorkomen, dat de doorgegeven grootte van de vitallusPLUS® licht moet worden gecorrigeerd. Neem in dit geval contact met ons op voor een latere bestelling, gebruik het contactformulier om ons te bereiken.

** Belangrijke opmerking voor het gebruik van een opslagring:​

Raadpleeg de instructies van de betreffende fabrikant voor het gebruik van een opslag ring en draag hem nooit langer dan 20 minuten.