vitallusPLUS® permanente penisvergroting – Het flexibele lichtgewicht op maat gemaakt

DAS kan alleen met vitallusPLUS®

Penisvergroesserung VerfahrenvitallusPLUS® is het eerste gepatenteerde vacuümsysteem voor een duurzame penisvergroting, die een extreem laag gewicht heeft en gemaakt is van een flexibel materiaal.

vitallusPLUS® kan zo zonder gezondheidsrisico’s lange tijd door een zeer kleine onderdruk de penis trainen, uitrekken en blijvend vergroten.

Toepassingsgebieden

 

ALLEEN vitallusPLUS® wordt op maat gemaakt en is flexibel

vitallusPLUS Zylinder massgefertigtvitallusPLUS® wordt individueel vervaardigd volgens de overeenkomstige afmetingen van de gebruiker en kan zo
na een groeiproces altijd weer aangebracht worden.

De perfecte pasvorm en de hoge flexibiliteit van het materiaal maakt een zeer hoog draagcomfort
mogelijk zonder pijn.

Afmetingscalculator

 
vitallus PLUS Anschluss
 

Vooral ontziend door de precies passende compressiehoes

Door de op maatgemaakte latex-compressiehoes vanbinnen in de inwendige cilinder, wordt het weefsel als een korset samengehouden en dit zorgt ervoor dat de penis in een uitgebalanceerde verhouding in het lang en in het breed uitgerekt wordt.
Een overstrekking en een aldus buitensporige doorzakking van de huid, vasculaire verwondingen, blauwe plekken, of de ophoping van lymfevocht kan zo vrijwel praktisch worden uitgesloten. 

Extra flexibele cilinderopening

vitallusPLUS® heeft een extra zachte en zeer goede flexibele cilinderopening uit latex.Dit zorgt ervoor dat geen drukpunten op de schacht ontstaan en dat de vitallusPLUS® vele uren volledig pijnloos gebruikt kan worden.