Penisvergroting met vitallusPLUS® – flexibel, individueel en blijvend effect

 • VitallusPLUS® wordt aangepast aan de respectieve maten van de gebruiker en kan zo bij een penisvergroting altijd weer aangepast worden. De perfecte pasvorm en de hoge flexibiliteit van het materiaal maakt een zeer hoog draagcomfort mogelijk zonder pijn.
   
 • De cilinder van de vitallusPLUS® Vacuumextenders bestaat uit zeer lichte, zeer flexibele polyethyleen kunststof, die ook in de medische technologie gebruikt wordt
   
 • De extra zachte en zeer goed hechtende opening van de cilinder past zich perfect aan aan de natuurlijke vorm van de penisschacht. Aldus wordt het best mogelijke comfort gewaarborgd tijdens het gebruik en ontstaan er geen drukpunten op de schacht.
   
 • De vitallusPLUS® Vacuumextender maakt met zijn geringe gewicht, het gebruik met een zeer bescheiden onderdruk mogelijk. Aldus is het mogelijk om met een gebruiksduur van enkele uren (in tegenstelling tot traditionele cilinders) een duurzame penisvergroting te bereiken.
   
 • De hoge flexibiliteit van het materiaal maakt een vrijwel onbeperkte bewegingsvrijheid mogelijk. Ook wordt de bloedcirculatie op geen enkele plaats belemmerd. Bovendien is er geen kans op letsel, zoals bij cilinders gemaakt van acryl of glas.
   
 • De individueel aangepaste latexcompressiehoes van vitallusPLUS® Vacuumextenders houdt de stof aan elkaar als een korset, zodat een overmatige doorbuiging van de huid, vasculaire verwondingen, kneuzingen, of de ophoping van lymfevocht vrijwel kan worden uitgesloten.
   
 • De vitallusPLUS® Vacuumextender maakt na het afzetten een esthetisch resultaat mogelijk, zonder vervormingen van de penis en eikel.
   
 • Wij raden het gebruik van vitallusPLUS® Vacuumextenders ’s nachts aan. Tijdens de slaap vinden veel van de regeneratieve processen plaats. Weefsels worden gerepareerd en functioneel aangepast. Dit is daarvoor een zeer goede voorwaarde, zodat de werking van vitallusPLUS® optimaal bevalt. Nachtelijke erecties vormen door de flexibiliteit van de cilinder en compressiehoes daardoor geen probleem. Voor de training van de zwellichamen kunt u als alternatief de vitallusPLUS® Penisextender overdag gebruiken