vitallusPLUS® duurzame penisvergroting door het principe van permanente modellering

Werkwijze

Het menselijk organisme past zich aan aan langdurige mechanische belastingen door druk of trekkrachten door het veranderen van het betreffende lichaamsdeel. Door de vorming van nieuwe lichaamscellen op de juiste plaats verandert deze zijn vorm en grootte.

Manieren om het lichaam permanent te modelleren door rekken of strekken, worden door de mens reeds duizenden jaren voor culturele doeleinden gebruikt. De krijgervolkeren Mursi en Surma in het zuiden van Ethiopië bereiken uitgebreide vervormingen aan weke delen van de lippen en oren door permanent bevestigde juwelen, die vanwege hun grote omvang als een expander werken.

De inwoners van Mae Hong Son (Thailand), die bekendstaan als “Giraffenhalsvrouwen”, danken hun populariteit aan hun uitgerekte halswervels, die gerealiseerd worden door permanent versleten kragen, die het hoofd wegduwen van de schouders.
Specifieke strek- en trekapparaten (extender, expander) worden in veel medische disciplines gebruikt. De moderne geneeskunde gebruikt, bijvoorbeeld bij de reconstructiechirurgie druk- en trekkrachten voor het herstel van huidweefsel, om voor huidtransplantaties lichaamseigen materiaal te gebruiken of na verwijdering van de borst met behulp van een zogenaamde expander ruimte te voorzien voor een borstimplantaat.

In de orthopedie worden natuurlijke drukkrachten voor de zogenaamde. ledematenverlenging (bijvoorbeeld een beenverkorting) gebruikt. Een met het lichaam verbonden externe expander wordt extern aangebracht op de ledemaat en vastgeschroefd aan het bot. De botten, spieren en zachte weefsels groeien en veranderen van vorm.

Wirkungsweise Expander

 

Giraffenhalsfrauen

Gliederverlängerung