Micro-penis

Bij een geslachtsrijpe man spreekt men van een micro-penis, wanneer deze in ontspannen toestand kleiner is dan 2,5 cm. Informeel wordt deze onderontwikkeling van het mannelijk geslachtsorgaan (hypogenitalismus) als een mini-penis bestempeld – waarbij opvallend vaak ook penissen bedoeld worden, die niet overeenkomen met een micropenis, alleen maar omdat ze niet bovengemiddeld groot zijn.

Een micropenis heeft dus op geen enkele manier iets te maken met de persoonlijke beleving van veel mannen die vinden hun penis te klein is – zelfs als de afmetingen van een lid werkelijk enkele centimeters onder de vermeende of effectieve gemiddelde waarde liggen.

De vitallusPLUS® Vacuumextender is uitstekend geschikt voor het vergroten van de micro-penis, aangezien deze zich optimaal laat aanpassen aan de anatomie van de gebruiker. De penis wordt voorzichtig uitgerekt gedurende enkele uren ’s nachts in lengte en omtrek, en doorbloed – dit beïnvloedt de duurzame groei van de penis.

vitallusPLUS® moet in het geval van een gewenste penisvergroting dagelijks 4 tot 8 uur, gedurende een periode van ten minste 6 maanden, gebruikt worden.

Belangrijke opmerking:
Alle informatie over vitallusPLUS® (Internet, PDF’s en documenten) kan in geen geval als vervanging gezien worden van een professionele medische zorg of behandeling door een gekwalificeerd vakman. De inhoud van deze pagina kan en mag niet worden gebruikt voor zelfdiagnose of om behandelingen te beginnen, die verder gaan dan het gebruik van vitallusPLUS® (bijvoorbeeld inname van medicijnen).