Subjectief ervaren van een kleine penis

Het subjectieve gevoel van veel mannen dat ze een kleine penis hebben, is een van de meest voorkomende thema’s in de seksuele consultaties. Bijna elke man heeft er ooit over nagedacht.

Een te klein bevonden penis wordt door de meeste mannen nog erger ervaren dan voortijdige ejaculatie. Statistisch gezien heeft de stijve penis in Europa een gemiddelde lengte van 14,4 cm.

Experts zeggen dat bij een penisgrootte onder de 10 cm over een vergroting mag worden nagedacht. Seksuologen daarentegen denken dat een penis dan al te klein is, wanneer men persoonlijk ongelukkig is met de grootte van de penis.

Deze ontevredenheid moet serieus worden genomen, omdat ze tot psychische problemen in het dagelijks leven kunnen leiden. Het kan zijn dat een man niet in een openbare sauna durft, omdat hij bang is om uitgelachen te worden. Of enorme problemen heeft met het vinden van een partner, uit angst niet te voldoen.De vitallusPLUS® Vacuumextender biedt getroffen mannen een uitstekende methode, om de penis in lengte en in omvang – door middel van het continue uitrekken van het hele penisweefsel inclusief de zwellichamen – permanent te vergroten.

vitallusPLUS® moet in het geval van een gewenste penisvergroting dagelijks 6 tot 8 uur, gedurende een periode van ten minste 6 maanden, gebruikt worden.

Belangrijke opmerking:
Alle informatie over vitallusPLUS® (Internet, PDF’s en documenten) kan in geen geval als vervanging gezien worden van een professionele medische zorg of behandeling door een gekwalificeerd vakman. De inhoud van deze pagina kan en mag niet worden gebruikt voor zelfdiagnose of om behandelingen te beginnen, die verder gaan dan het gebruik van vitallusPLUS® (bijvoorbeeld inname van medicijnen).