Ingetrokken penis (Scheve penis)

Bij obesitas vormen zich ook vetophopingen boven de penis. Het resultaat: de penis ziet er kleiner uit en door het vetkussen echt teruggetrokken in het onderhuidse vetweefsel.

Werkwijzen om deze situatie aan te passen zijn ofwel liposuctie of actieve maatregelen voor gewichtsverlies. Als u niet in aanmerking komt voor beiden, laat de penis zich met de vitallusPLUS® Vacuumextender uit het vetweefsel trekken en zich daarbuiten permanent in lengte en omtrek vergroten.

vitallusPLUS® moet in het geval van een gewenste penisvergroting dagelijks 4 tot 8 uur, gedurende een periode van ten minste 6 maanden, gebruikt worden.

Belangrijke opmerking:
Alle informatie over vitallusPLUS® (Internet, PDF’s en documenten) kan in geen geval als vervanging gezien worden van een professionele medische zorg of behandeling door een gekwalificeerd vakman. De inhoud van deze pagina kan en mag niet worden gebruikt voor zelfdiagnose of om behandelingen te beginnen, die verder gaan dan het gebruik van vitallusPLUS® (bijvoorbeeld inname van medicijnen).